The Chutes Ones :)
sweet owner

Navigation : touch hover image



Buku Pink ! Tuan Tanah ! Buddyz ! Hot Stuff !

Hello My Readers ! Lurveyouu :* Anyways thanks for coming . Tiada yang menarik ! Jelajah sajaaa mana kamu berminat !


Jom Borak !






jawapan !

nak tahu kenapa aku selalu bad mood dengan kau na ? sebab , aku terase sesangat dengan kau ... mane tak . dah berapa lame kite kawan ? hmm . waktu piqa pindah , kau cakap ' jangan risau , kau ada ' tapi hakikatnya ? kau tak jaga aku pun . tapi bagi orang lain yang jage aku . kann ? :') tahniah lah . bukan aku tak bace blog kau . aku bace . sumpah . aku kecewa . aku panas hati bile kau dengan 'budak tuh' aku tahu kau kesian dengan dia . tapi beragak lah . dulu kau bagi sama rata . tapi sekarang ? sama sampah kau lah . kau amik peluang aku , aku biarkan . kau amik akak zehra , aku biarkan . kau nak jugak bestie aku , aku biarkan jugak . ape lagi yang tak cukup ? engat aku tak terasa ? even sekali kak zehra cakap dia sayang aku sangat , tapi aku tak boleh balas sayang aku , macam mane dia sayng aku sepenuh nya , sebab kau lah . aku bagi kau rase kasih sayang dia . amik lah . tapi kau still lagi tak cukup kan ? hii . sabar jeh lah aku . betul lah kata mawaddah , kawan dengan semua orang . kalau lepas nih orang tanya siapa yang aku rapat . kau jangan tekejut kalau aku tak cakap kau :)

p/s : sejauh mane kau pilih jalan nak berubah , aku tetap sabar <3 . jangan nafikan kalau piqa tanya kita dah tak rapat . sedar siked punca dari siapa ,