The Chutes Ones :)
sweet owner

Navigation : touch hover image



Buku Pink ! Tuan Tanah ! Buddyz ! Hot Stuff !

Hello My Readers ! Lurveyouu :* Anyways thanks for coming . Tiada yang menarik ! Jelajah sajaaa mana kamu berminat !


Jom Borak !






Dulu Vs Sekarang .

hmmph ! apee perasaan bile ade oang mule panas hati dengan kite ? wtv lahh , abaikann . ha , mesti sakit kan kalau menangis dalam hati . pedih ow ! kay lahh . meh becerita ~ hati dah taksanggup tanggung :')

kalau dulu ---> awak always sejuk kan hati saye , buat lawak , selalu cakap awak takkan berhenti mencintai dan menyayangi saya , awak cakap nak jaga saya semampu awak , always wish morning and nyte to me :) , selalu mengalah dengan saya ~

tapi sekarang ? ---> awak reply mesej sy pun 4 5 text jeh , dah tak wish saya macam dulu , susah saya nak ketawe lagi bile bace mesej awak ..

apee kau dah buat ? aku sanggup tahan malu tanyee pajym pasal kau . sampai dia kau sedih sebab aku tingglkan kau . heyy ! bile ? bile aku tinggalkan kau ? aku dengan pajym pun dah dingin sekarang . disebabkan ? kau ! puas ? memang orang cakap nak kekal lame percaya . tapi aku taktau kenapa  susah sangat aku nak percaya kan kau .. yepp . tipuu lah kalau aku taksayang kan kau . kalau tak buat apee aku buang masa , buang kredit nak hantar mesej merepek dengan kau .. ini ke janji kau ? hmmphh :( aku sedih kau tau .. bile unl . semua yang chat dengan aku tanyee pasal kau , lagi lagi kau ! vavi lah ! kalau lah rumah nihh semua harta benda nih pakai duit aku , dah lame aku baraii kan . apee yang kau tak cukupp ? puas ke kau duduk larii kan dirir dari aku ? puas ? aku tanyee nih ! kau puas tak ! ape yang kau nak sebenarnyaa ? haihh :3 hmmph . dah lahh . aku KePalatan dengan  perangai kauu . masehh laa buat aku macam nih . Kau bahagia kan ? Amikk !



thanks for everything ,,


tadi sent this text ---> kalau sehari suntuk awak boleh hidup tanpa saya , seumur hidup awak pun tak kan kekosongan tanpa saya :D kite clash ?


aku sayang kauu sangatt :'(
Muhammad Asraf Hakim Bin Mohamad Bahrin <3

sincerly from :

Bekas tangkai hati awak :')

#menangis jugak aku akhirnyee